نتایج جستجو برای عبارت :

کی از مراسم آداب مردم تهران قدیم ، پختن توزیع انواع نذری ها میان اهل محل بود این نذرها عبارت بودند از پلو خورش ، شله زرد ، آش شله قلمکار ، حلوا به اضافه شربت سایر مخلفات ، نذری پلو عبارت بود از پلوی ساده که گوشت ادویه خورشت آن می گردید وقتی آماده می شد تق

خورشت قیمه یکي از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که معمولاً پای ثابت سفره ما ایرانی‌ها است و بیشترین محبوبیت را در ميان غذا‌های نذري دارد. اين خورشت اصیل به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی طبخ مي‌شود. خورشت قیمه را مي‌توانید با سیب زمينی، بادمجان، آلو و به صورت مخلوط با پلو سرو کنید همچنین مي‌توانید با گوشت مرغ یا گوشت قرمز بپزید البته خورشت قیمه با گوشت قرمز مرسوم‌تر است. مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه برای ۴ نفر گوشت ر
حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذري و چه به عنوان یک شیرینی در مراسمهای ترحیم در نظر بگیریم، جذاب است و طرفداران خاص خود را دارد.کم نیستند آدم‌هایی که یکباره هوس خوردن حلوا مي‌کنند و سریع دست به کار مي‌شوند. در اين روزها اما که همزمان شده با ایام محرم، طبخ حلوا بیشتر مي‌شوند و یکي از نذريهای جذاب است. مواد لازم:آرد گندم ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه روغن ۱ پیمانه گلاب نیم پیمانه پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر زعفران ۱/۲ قاشق چای
  مواد لازم برای تهیه قورمه سبزیسبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیله یک‌سوم مقدار آنها)یک کيلو گرمگوشت خورشتی با استخوان۵۰۰ گرملوبیا قرمزدو‌سوم لیوانلیمو عمانیپنج عددپیاز بزرگیک عددآبغورهنمک، فلفل و زردچوبه طرز تهیه خورشت قورمه سبزیمرحله اوللوبیا را از شب قبل خیس کرده و دو تا سه بار آب آن را عوض کنید.مرحله دومپیاز را نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه کمي روغن ریخته و پیازها را با کمي روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود سپس مق
طرز تهیه خورش قورمه سبزیقورمه سبزی از خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است که امروز با یک آموزش کامل برای تهیه اين خورش مجلس در خمت شما عزیزان هستیم. در دامه با ما همراه باشید.مواد لازم برای ۴ نفرگوشت خورشتی    ۳۰۰ گرمسبزی خورشتی    ۵۰۰ گرملوبیا قرمز یا لوبیا چیتی    ۱۵۰ گرمپیاز    ۱ عدد بزرگلیمو عمانی    ۴ عددروغن مایع    به اندازه لازمنمک و فلفل سیاه    به اندازه لازمآب نارنج ، آبغوره و زردچوبه    به اندازه لازمدستور پخت خورش قورمه سب
طرز تهیه آش شله قلمکارآش شله قلمکارآش شله قلمکار یکي از آش های قديمی و سنتی ایرانی است که بیشتر به عنوان نذري برای مراسم های مذهبی مانند ماه محرم و ماه رمضان طبخ مي شود. آش شله قلمکار مانند آش بادمجان از غذاهایی محسوب مي شود که هر کسی نمي تواند آنرا بخوبی بپزد.با مقدار موادی که در اين دستور آشپزی قرار گرفته است مي توانید برای ۴ نفر آش شله قلمکار تهیه کنید. در صورتی که مي خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش شله قلمکار تهیه کنید کافیست مقدار مواد را
مواد لازم: 1.گوشت چرخ کرده یک بسته ی کامل 2.یک لیوان سرخالی لپه 3.لیموعمانی سه عدد 4.گلاب دو قاشق غذاخوری سرپر 5.چوب دارچین 3 عدد 6.یک لیوان زعفران دم شده 7.رب گوجه فرنگی 4یا5قاشق غذاخوری 8.یک عدد گوجه ی رنده شده 9.سیر یک الی دو حبه 10.پیازمتوسط سه عدد 11.آب جوش 12.نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن به ميزان لازم 1. لپه ی پاک شده رو دوسه بار تو صافی ميشوریم بعد با نصف پیاز ميذاریم به مدت 20 دقیقه بپزه(((کفی که موقع پختن لپه ایجاد ميشه باعث ميشه خورشت طعم آبگوشت
طرز تهیه خورش باميهخورش باميه یکي از خورش های جنوب ایرانی است که از استان خوزستان به دیگر نقاط کشور گشترس پیدا کرده است. اين خورش خوشمزه را مي توانید در فصل بهار و تابستان که باميه در بازار یافت مي شود تهیه کنید. با وبلاگ سبک زندگی ایرانیان همراه باشید.
خورش قیمه | Gheimeh یکي دیگر از غذاهای ایرانی که بسیار محبوب و پرطرفدار است خورش قیمه است. قیمه اغلب با خلال سیب زمينی سرخ شده و گاهی با بادمجان هم تهیه مي شود که اولی را قیمه سیب زمينی و دومي را قیمه بادمجان مي نامند. برای تهیه خورش قیمه گوشت قیمه شده را با پیاز و لپه و رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی و آب مي پزند تا کاملا جا بیفتد. در آخر سیب زمينی های سرخ کرده یا بادمجان سرخ شده را به خورش اضافه مي کنند و همراه با برنج ساده یا زعفرانی نوش جان مي کنند.  
حلوا یکي از دسرهای خوشمزه است و خیلی‌ها عاشق حلوا هستند. برای تهیه حلوای خوشمزه از آرد گندم یا آرد سفید استفاده مي‌کنیم. اصل حلوا سرخ کردن آرد آن است که به خوبی رنگش عوض شود و گلوله گلوله نشود. مواد لازم برای تهیه حلوا:شکر: یک لیوانآب: یک و نیم لیوانکره: ۱۰۰ گرمگلاب: دو قاشق غذاخوریزعفران دم‌کرده: یک‌چهارم لیوانعرق هل: به ميزان لازمطرز تهیه حلوا:در ابتدا برای تهیه حلوا شربت آن را درست مي‌کنیم. آب و شکر را باهم مخلوط کرده و بر روی گاز مي‌گذا
به همت واقف محترم، و همزمان با فرارسیدن عید سعید غدیر خم ،تعداد 700کيلو گوشت گاو بین چند محله سبزوار تقسیم و توزيع گرديد. اين مهم به همت خیرین محله کلاته سیفر تقسیم و برای هر نفر یک کيلو ونیم گوشت در نظر گرفته شد.
مواد لازم : پیمانه لیوان فرانسوی دسته داره.آرد  یک پیمانهروغن نصف پیمانه ( مخلوط کره و روغن خوش طعم تره )آب دو پیمانهشکر یک پیمانهگلاب یک سوم پیمانهزعفران به ميزان لازمطرز تهیه حلوا زعفرانی:آب و شکر را روی حرارت ميگذاریم تا بجوش بیاد ولی نجوشد . چون در صورت جوشیدن شهد ، حلوا شکرک ميزند . بعد که خاموش کردیم ، گلاب و زعفران را اضافه ميکنیم . آرد رو الک ميکنیم . تفت ميدیم تا رنگش عوض بشه و بوی خامي آرد از بین برود . مجدد الک کرده و بعد روغن را اضافه م
انواع شربت تابستانی و خواص آن فصل تابستان، فصل گرما و تعطیلات مدارس و دانشگاه‌ها است که بازار نوشیدنی‌ها خنک بسیار داغ مي شود. در فصل زمستان استفاده مردم بیشتر از چای، قهوه و یا انواع دمنوش مي باشد. در فصل تابستان گرایش مردم بیشتر به سمت شربت و نوشیدنی های خنک مي باشد. گاهی خوردن یک لیوان شربت خنک از بااستفاده از یک پارچ کریستال زیبا ميتوانید لذت خاصی را به افراد هدیه بدهد.در اين مقاله قصد داریم به شما آموزش تهیه شربت را عنوان کنیم.
اين غذا تقریباً یک صبحانه خوشمزه است اگر فکر مي‌کنید تمام روش‌های پختن تخم‌مرغ را امتحان کرده‌اید در اشتباهید.اگر گردشگر یا جهانگرد حرفه ای باشید از آن دست کسانی هستید که چشیدن طعم غذاهای سنتی جایی که به آن سفر مي‌کنید حتماً برایتان مهم است. از سویی اگر هم یک جهانگرد آماتور هستید، باز هم باید برایتان جالب باشد که در هر اقلیمي چه غذاهایی وجود دارد. امروز در صفحه گردشگری مان به یکي از کشور های همسایه سر مي‌‎زنیم. به کشور ترکيه که غذاهای
کاچی یکي از دسر های ایرانی است که از نظر مزه شباهت زیادی به حلوا دارد.کاچی یکي از انواع دسر و بسیار پر انرژی و مناسب روز های سرد سال است. طرز تهیه کاچی ساده است، ولی کمي حوصله و دقت مي‌خواهد. برای درست کردن خوب و مطلوب اين دسر ایرانی و سنتی، حتماً مقدار مناسب مواد را رعایت کنید.مواد لازم :آرد: یک پیمانهشکر: ۲ پیمانهآب: 6 پیمانهزعفران دم کرده: 3 قاشق چای‌خوریکره: 400 گرمگلاب: نصف پیمانهپودرهل: نصف قاشق مرباخوریبادام، دارچین و پودرپسته برای تزیین
طبیعت حلوا ارده گرم است، ملین طبع مي باشد و به همين خاطر مفید حال سردمزاجها است . حلوا ارده بهترین غذا برای سرد مزاجان حلوا ارده، از ترکيب کنجد سابیده شده با شیره یا شکر تهیه مي شود و یک خوراک مقوی و لذیذ برای طول روز به همراه وعده های غذایی بویژه صبحانه است که خواص فراوانی برای افراد بخصوص سرد مزاج ها دارد.در اين مطلب با خواص فوق العاده حلوا ارده آشنا شوید. فواید و مضرات حلوا ارده ارده کنجد بوداده آسیا کرده ایست که از آن حلوا ارده درست مي کنند.
مواد لازم خورش نازخاتون : مواد لازم اندازه مقدار / کالری گوشت مغز ران ۱کيلو ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری سبزى (نعناع و جعفرى) نیم کيلو ۱۰۰ گرم / نامشخص کالری بادنجان قلمى ریز ۶ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری آبغوره ۳ قاشق سوپخورى ۱۰۰ گرم / ۲۰ کالری نمک و فلفل به اندازه کافى ۱۰۰ گرم / ۰ کالری طرز تهیه خورش نازخاتون : *. آکاایران : گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب ميگذاریم بپزد. سبزى را تميز ميکنیم و ميشوئیم.
اصولا ترکيباتی مثل حلوا شکری که بخش اعظم کالری آن از چربی و قندهای ساده تشکيل مي ‌شود، منطبق با نیازهای بدن نیست. اين ترکيبات اگر چه کالری زیادی به بدن مي ‌رساند اما مواد مغذی کم تری را تامين مي ‌کنند. مهم ‌ترین نکته ‌ای که در حلوا شکری وجود دارد، چربی آن است. ا گر حلوا شکری واقعا از روغن کنجد تهیه شده باشد که سرشار از اسید های چرب غیر اشباعی نظیر امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است، مي ‌تواند اسیدهای چرب ضروری بدن را تامين کند، البته به شرطی که به خوب
امروز مي‌خوام طرز تهیه یکي از انواع قیمه‌های خوشمزه رو بهتون یاد بدم. همون طور که مي‌دونین قیمه‌ها انواع مختلف دارند اما ماده اصلی اون‌ها گوشت و رب گوجه‌فرنگی هست. اما در شهرهای مختلف قیمه‌ها یه ذره متفاوت‌ترند و از نظر طرز پخت و آماده شدن یک کمي با هم تفاوت دارند. فکر کنم خانوم ها همگی با قیمه سیب‌زمينی آشنا هستین و در نذريها و مهمونی‌هاتون اين قیمه رو درست مي‌کنین. قیمه رو همه دوس دارند و یکي از غذاهای سنتی ما در کشور عزیزمان ایران
برای اين منظور باید سطح سدیم و پتاسیم خونتان را بالا ببرید از غذاهایی که دارای نمک بالا هستند استفاده کنید.در روزهای تخمک گذاری از مواد شیرین مثل قند - شربت - اب نبات - عسل - کشمش - نان سفید - نوشابه های دارای شکر - سیب زمينی پخته استفاده کنید تا سطح قند خونتان بالا برود .( به جز شکلات و کاکائو) از  خرما - زعفران - حلوا - هل - برنج - گوشت - نان و غلات - سبوس - سیب زمينی - مایونز - ادويه - شیرینی فاقد شیر - شربت ها - ميوه ها و سبزیجات مثل توت فرنگی - پرتقال - سی
بسم الله الرحمن الرحیم مشاوره و سبک زندگی اسلامي - ایرانی  سبک زندگی که برخی آن را مهارت زندگی یا هنر زندگی مي نامند عبارت است از راه و روش ها و سنت ها و آداب و عادات و رسوم و رفتارهائی که در ابعاد گوناگون زندگی مردم جریان دارد و با اختلاف عقائد و جوامع انسانی تفاوت پیدا مي کند.انتخاب سبک زندگی را از جهان شناسی، جهان بینی و ایدئولوژی مبتنی بر آن نمي توان جدا کرد. به عبارت دیگر زیر بنای بسیاری از آداب و عادات، به ویژه آنچه جنبه راهبردی دا
گوشت در بسیاری از رژیم ها ؛ ماده غذایی اصلی است. که خوشمزه و دوست داشتنی است و منبع عالی پروتئین با کيفیت بالا و ساير مواد مغذی مهم است. با اين حال ، روش های مختلف پخت و پز مي تواند بر کيفیت و سلامتی گوشت تأثیر بگذارد. در اين مقاله نگاهی دقیق به تغییراتی که در هنگام پخت و پز در گوشت رخ مي دهد ، مي پردازد. همچنین راهنمایی برای انتخاب سالم ترین روش های پخت و پز فراهم مي کند.
به گزارش روابط عمومي بهزیستی شهرستان قرچک قرچک، بمناسبت فرا رسیدن ماه بندگی خدا، ماه رمضان مرحله دوم توزيع گوشت بین مددجویان بهزیستی انجام گرديد. اردشیر بهرامي رئیس بهزیستی قرچک در اين باره گفت: در مرحله دوم توزيع گوشت بین مددجویان,تعداد 84 بسته گوشت گوسفندی به وزن 2 کيلوگرم بین مددجویان تقسیم گرديد.
آموزش صحیح پخت خورشت باميه عربی برای کدبانو های خانه با مجله نت وی:
بهار و باميه؛ بهترین طرز تهیه خورشت باميه عربیسه شنبه 4 خرداد 1395 ساعت 17:00بهار و باميه؛ بهترین دوست کلسترولی‌ها. موسیلاژ یک نوع فیبر موجود در باميه است که از طریق متصل شدن با نمک‌های صفراوی و اسیدهای چرب، باعت کاهش کلسترول خون مي‌شود و برای بیماران قلبی و کسانی که کلسترول بالا دارند بسیار مفید است. بهترین باميه سال را اواخر بهار مي‌توانید تهیه کنید و اگر مثل من از طعم خوش
 زرشک پلو یکي از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در اين بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم. همانطور که مي دانید زرشک پلو با مرغ یکي از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده مي کنند.برای آنکه با روش پخت اين غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در اين مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.
در طب سنتی مصرف گوشت از دو منظر مورد توجه است؛ نخستین مورد ميزان غذادهی گوشت است چرا که برخی از انواع گوشتها ارزش غذایی بیشتری دارند و دوم ميزان راحتی آنها برای هضم است؛ در اين مطلب به برخی نکات ضروری در باب انواع گوشتها پرداخته شده است. به گزارش بهداشت نیوز به نقل از تسنیم در طب سنتی گوشت از غذاهای مقوی محسوب مي‌شود و مصرف آن برای افرادی مناسب است که فعالیت بدنی سنگینی داشته باشند. خوردن زیاد گوشت برای ساير افراد که دارای تحرک کمي هستند، به
قورمه سبزی یکي از غذاهای سنتی در ایران است که دارای طرفداران زیادی مي باشد که خیلی از آن ها سعی مي کنند حداقل در هفته یکبار آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند غذاهایی هستند که با اين اينکه ممکن است بارها را آن سرو کرده باشیم ولی باز هم آن را با تمایل درست مي کنیم اين غذایی که از نظر بعضی ها خیلی خوشمزه مي باشد و با شنیدن حتی اسم اين غذا آن ها را به هوس مي اندازد و وقتي اين غذا را مي خواهند ميل کند با علاقه اين کار را انجام مي دهند اين غذا را بعضی
۱.برطرف کردن کم نمکي پلواگر هنگام دم کردن پلو معلوم شد که نمک ندارد، فوراً مقداری آب نمک تهیه کرده و با آب روغن مخلوط کنید، سپس آن را بوسیله‌ی کفگیر بر روی تمام قسمت‌های پلو بریزید بی نمکي آن کاملاً رفع خواهد شد.                                                    ۲. خارج کردن ژله از قالب                                                         قبل از خارج کردن ژله از قالب دور آن را با نوک چاقو از ظرف جدا کنید. سپس‌ کناره‌های ژله را با انگشتان خیس از ظرف به آرا
پوست پیاز مواد مغذی بیشتری به سوپ و خورشت اضافه مي کند:مي توانید برای اضافه کردن مواد مغذی بیشتر به سوپ ، خورشت و آب گوشت از پوست پیاز و سیر استفاده کنید. بعد از مدتی پوست کاغذی را از غذا خارج کنید.                                                                               برشته شدن بهتر سیر با نکندن پوست آن:وقتي که سیر را کبابی مي کنید، پوستش را نکنید. اين لایه محافظتی، سیر را نرم نگه مي دارد و مواد مغذی بیشتری به آن اضافه مي کند.          دم کرده پوست پیا
در باربری غرب تهران داشتن یک اسباب کشی ارزان مسلما به نفع مشتریان است. یکي از سئوالاتی که در ذهن مشتریان شرکت باربری غرب تهران اين است که قیمت اسباب کشی در تهران چقدر است؟ تعرفه اسباب کشی به عوامل مختلفی بستگی دارد. قطعاً انتخاب یک باربری با قیمت مناسب به نفع مردم است. به عبارت دیگر بسیاری از مشتریان و کسانی که قصد جابجای بار و اسباب کشی دارند تمایل دارند که در مورد نرخ باربری اثاث منزل توسط شرکت های ارائه دهنده اين خدمات بدانند و بتوانند یک
و قَسم به اسم ت آنگاه که به او فکر ميکنم . خسته ام از شنیدن و نوشتن عبارت " محبوبِ من " ، بر خلاف خیلی ها اين عبارت را بی روح و مصنوعی ميدانم و نوشتن درباره اش را خیانت بر قلم . اما چه کنم ؟‌ چه کنیم ؟ هر کسی دلیلی دارد برای جایگزینی اين عبارت به جای نام زیبای محبوبش . کاش مي شد ، کاش مي توانستم تو را به اسم ت بخوانم .

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها