نتایج جستجو برای عبارت :

تیرچقدر گوشت می خود

جدول زمانی نگه داری انواع گوشت: استفاده از روش انجماد، یکی از بهترین روش های نگهداری مواد غذایی از نظر کیفیت محصول، مخصوصا در مورد گوشت است. در انجماد، گوشت، کمترین صدمه ی تغذیه ای را مي بیند. فرآیند انجماد هر چند که روش مناسبی برای گوشت به شمار مي آید اما افت مقداری از مواد مغذی اجتناب ناپذیر است. علاوه بر انجماد، رفع انجماد نیز بر مقدار ویتامين های آن تأثیر مي گذارد. گوشت قرمز تازه (گاو و گوسفند): بسته بندی معمولی، برودت یخچال /3 روز گوشت قرمز

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها